top of page

Onze merken

Het is nooit te vroeg om te beginnen met een levenslange verzorgingsroutine om je huid, één van je belangrijkste organen, te beschermen en te koesteren. Je huid is een tweezijdig orgaan. Door enkel skincare op de huid aan te brengen, verzorg je je huid maar voor 50%. Wanneer je de huid ook vanbinnen voedt met wetenschappelijk bewezen supplementen, kan je je huid van gelaat en lichaam voor 100% verzorgen.

AFBEELDING2_edited.jpg

Environ® Skin Care

De toevoeging van vitamine A in de huidverzorgingsformules was een baanbrekende ontwikkeling in huidverzorging door dr. Des Fernandes. Het is een essentiële voedingsstof voor de huid die elke dag weer moet aangevuld worden om er mooi en gezond uit te zien, haar hele leven lang.

purepressed-blush_edited.jpg

jane iredale

jane iredale is reeds 25 jaar pionier in minerale make-up en wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en skincare professionals over de hele wereld.

Skincare make-up: verzorgt en beschermt.

Performance clean: maximale prestaties van de producten door zorgvuldig uitgezochte, krachtige ingrediënten.

"No make-up make-up": voor elke teint een natuurlijke, dekkende kleur.

7_edited.jpg

Advanced Nutrition Programme™

Het Advanced Nutrition Programme™ is een baanbrekende reeks supplementen die de huidverzorgingsregimes ondersteunt. Deze premium nutricosmetics bieden de optimale dagelijkse hoeveelheden vitaminen, mineralen en plantenextracten die helpen een levendige gezondheid en een stralende huid te behouden. Feeding the skin from within.

bottom of page