top of page

Huidverbetering

It's not a quick fix, it's a skin health attitude

AFBEELDING2_edited.jpg

Environ® Skin Care

De toevoeging van vitamine A in de huidverzorgingsformules was een baanbrekende ontwikkeling in huidverzorging door dr. Des Fernandes. Het is een essentiële voedingsstof voor de huid die elke dag weer moet aangevuld worden om er mooi en gezond uit te zien, haar hele leven lang.

purepressed-blush_edited.jpg

jane iredale

jane iredale is reeds 25 jaar pionier in minerale make-up en wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en skincare professionals over de hele wereld.

Skincare make-up: verzorgt en beschermt.

Performance clean: maximale prestaties van de producten door zorgvuldig uitgezochte, krachtige ingrediënten.

"No make-up make-up": voor elke teint een natuurlijke, dekkende kleur.

7_edited.jpg

Advanced Nutrition Programme™

Het Advanced Nutrition Programme™ is een baanbrekende reeks supplementen die de huidverzorgingsregimes ondersteunt. Deze premium nutricosmetics bieden de optimale dagelijkse hoeveelheden vitaminen, mineralen en plantenextracten die helpen een levendige gezondheid en een stralende huid te behouden. Feeding the skin from within.

2_edited.jpg

Hydrafacial

Hydrafacial is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen die noodzakelijk zijn om de huid te gaan verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie met gepatenteerde Vortex-technologie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Hello glowy skin!

Skincare brands: Producten
bottom of page