Huidverbetering

Healthy skin, "from the inside out"

aesthetic-everything-awards-2022.jpg

Environ® Skin Care

A beautiful skin for a lifetime

De toevoeging van vitamine A in de huidverzorgingsformules was een baanbrekende ontwikkeling in huidverzorging door dr. Des Fernandes. Het is een essentiële voedingsstof voor de huid die elke dag weer moet aangevuld worden om er mooi en gezond uit te zien, haar hele leven lang.

foundation-range.jpg

jane iredale

Minerale make-up

jane iredale is reeds 25 jaar pionier in minerale make-up en wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en skincare professionals over de hele wereld.

Skincare make-up: verzorgt en beschermt.

Performance clean: maximale prestaties van de producten door zorgvuldig uitgezochte, krachtige ingrediënten.

"No make-up make-up": voor elke teint een natuurlijke, dekkende kleur.

advanced-nutrition-programme-social-media-skin-range.jpg

Advanced Nutrition Programme™

Huidsupplementen

Het Advanced Nutrition Programme™ is een baanbrekende reeks supplementen die de huidverzorgingsregimes ondersteunt. Deze premium nutricosmetics bieden de optimale dagelijkse hoeveelheden vitaminen, mineralen en plantenextracten die helpen een levendige gezondheid en een stralende huid te behouden. Feeding the skin from within.

Core-Untitled-1345.jpg

Esse Probiotic Skincare

High-tech probiotische huidverzorging

Probiotische huidverzorging zorgt ervoor dat goede bacteriën kunnen groeien op de huid.
Esse maakt gebruik van prebiotica om de juiste probiotica te voeden en heeft aan 2 serums levende probiotica toegevoegd om grote veranderingen teweeg te brengen in het microbioom van de huid. Esse gelooft niet in het schade aan de huid aanbrengen voor korte termijn resultaat, maar zorgt ervoor dat de huid wordt geoptimaliseerd voor een lange termijn vertraging van het verouderingsproces.
Sinds de oprichting is Esse trouw gebleven aan hun basisprincipes: gecertificeerd biologisch, vegan en dierproefvrij zijn. Esse draagt bij aan fair trade en is een CO2-neutraal bedrijf.