FullSizeRender.jpg

INSTITUUT
ATELIER BEAUTÉ

HI BEAUTY! WELKOM!

Naast de klassieke schoonheidsbehandelingen, wordt er vooral gewerkt op huidverbetering. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van producten met pure, hoogwaardige, non-toxic ingrediënten gekoppeld aan vakkennis.

VISIE

Als Skin Expert kijkt Odile op een andere manier naar de huid dan een conventionele huidtherapeut dat doet. Er wordt gewerkt vanuit een holistische visie. Dat betekent dat er niet alleen gekeken wordt naar het kleine stukje huid dat om verbetering vraagt, maar naar het lichaam als geheel. No nonsense. Odile geeft eerlijk, realistisch advies en weet waarover ze het heeft. 

Ben jij ook benieuwd naar hoe het er nu écht aan toe is met jouw huid? Boek dan een huidanalyse (incl. huidscan, advies en een persoonlijk behandelplan).

Boek uw afspraak hier.

 
Logo_Atelier_Beauté_wit.png

REVIEWS

Heel relaxerende gelaatsverzorging, zeker voor herhaling vatbaar! Odile straalt ook zeer veel rust uit waardoor je uzelf direct op uw gemak voelt! Ook is ze zeer goed geïnformeerd over alles wat met het gelaat te maken heeft!

P. Goethals - via Facebook

Wil je eventjes genieten van me-time? Dan kom je helemaal tot rust bij Atelier Beauté. Ik heb zojuist de henna brows laten doen... Helemaal nieuw voor mij maar zo tevreden van! Odile, bedankt voor de aangename service! You go girl

A. Vanneste - via Facebook

Superlieve madam die met veel passie en precisie te werk gaat. Je wordt in haar prachtig ingericht salon met een warme glimlach ontvangen!

A. Vangrysperre - via Facebook