21.jpg

ATELIER BEAUTÉ

Odile Desimpelaere

WELKOM bij Atelier Beauté

Naast de klassieke schoonheidsbehandelingen, wordt er vooral gewerkt op huidverbetering. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van producten met pure, hoogwaardige, non-toxic ingrediënten gekoppeld aan vakkennis. De behandelingen worden aangeboden in een warme & huiselijke sfeer.

VISIE

Bij Atelier Beauté wordt er gewerkt vanuit een holistische aanpak. Dit betekent dat er niet alleen gekeken wordt naar een stukje van de huid dat om verbetering vraagt, maar naar het lichaam in zijn geheel. No nonsense. Odile is zeer selectief in de keuze van producten. Alle producten zijn exclusief, 100% natuurlijk, vegan, cruelty-free en steeds wetenschappelijk onderbouwd. 

Maak uw afspraak hier.

 
 

RECENSIES

Heel relaxerende gelaatsverzorging, zeker voor herhaling vatbaar! Odile straalt ook zeer veel rust uit waardoor je uzelf direct op uw gemak voelt! Ook is ze zeer goed geïnformeerd over alles wat met het gelaat te maken heeft!

P. Goethals - via Facebook

Wil je eventjes genieten van me-time? Dan kom je helemaal tot rust bij Atelier Beauté. Ik heb zojuist de henna brows laten doen... Helemaal nieuw voor mij maar zo tevreden van! Odile, bedankt voor de aangename service! You go girl

A. Vanneste - via Facebook

Superlieve madam die met veel passie en precisie te werk gaat. Je wordt in haar prachtig ingericht salon met een warme glimlach ontvangen!

A. Vangrysperre - via Facebook

 

CONTACTFORMULIER

Heeft u bepaalde vragen of wenst u meer informatie over de verzorgingen?

Neem gerust vrijblijvend contact op. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

BE 0682.755.284

Vuilewaasstraat 68, 8980 Beselare

  • Instagram
  • Facebook
 

+32 470 05 46 98

Vuilewaasstraat 68, 8980 Beselare

©2019 by Odile Desimpelaere - ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACY STATEMENT