top of page

About Odile

Ik ben Odile, 26 jaar, huidexpert bij Atelier Beauté.

In november 2017 richtte ik mijn eigen instituut/praktijk Atelier Beauté op. Na het behalen van mijn bachelordiploma in Wellbeing- en Vitaliteitsmanagement aan VIVES Hogeschool wou ik mij vooral verdiepen en specialiseren in alles wat met de huid te maken heeft: anatomie, cosmetologie en pathologie.


Later behaalde ik nog een diploma "Skin Expert" waar ik zeer fier op ben! Daarnaast volgde ik (en nog steeds) verschillende trainingen en masterclasses om up-to-date te blijven op het gebied van huid/schoonheidszorgen.

Ik hecht belang aan een holistische aanpak d.m.v. de klant in zijn/haar geheel te bekijken: huid en levensstijl zijn nauw verbonden met elkaar. Samen gaan we op zoek naar een lange termijn oplossing, geen "quick fix" dus!

Naast Atelier Beauté heb ik ook mijn eigen label "Fabuleux" waaronder ik diensten in definitieve (medische) laserontharing aanbied in een 10-tal partnerinstituten in West- en Oost-Vlaanderen. 

Heeft u zelf een schoonheidsinstituut, kapperszaak, fitness, etc. en wenst u graag laserontharing aan te bieden in uw zaak? Dit kan! Neem contact op indien u interesse heeft in een samenwerking.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten in mijn praktijk!  

34_edited.jpg
bottom of page